За мен

Share this post on:

Почивам на Малдивите от години.

Когато за първи път си го помислих, почти се отказах, защото видях космически цени.

Отделих време и разбрах, че на Малдивите може да се почива не само на резорт, но и на остров с местно население. Цените изглеждаха съмнително ниски. Реших да се впусна в тази авантюра и букнах хотелче на отдалечено островче от Мале.

Получи се невероятна, прекрасна почивка за $80 на ден. От тогава не пропускам година, някои даже по два пъти.

Интересът ми към дестинацията не стихва. Реших да направя Фейсбук група, в която да споделям опита си от този тип почивка, защото този рай заслужава да се види и изживее: Малдивите – прекрасни и достъпни!

Защо го правя?

Защо отделям от личното си време и не спирам да съм фокусиран в Малдивите? Краткият отговор е: защото ми харесва. Приятно ми е да споделям и помагам в организацията на други, дори и непознати. Сякаш преживявам мъничко от всяка почивка, за която съм съдействал.

Ако въпреки многото споделена информация, все пак имате нужда от съдействие, пишете ми.

Забавя ли се с отговора, не се сърдете – правя това в свободното си време.

Ако въпросите ви са за острови и хотели, които познавам, мога да ви дам контактите директно на собствениците, за да получите максимално ясна информация и определено много по-добри спрямо букинг и агенции. Ако пък сте се насочили извън кръга на моята компетенция за остров и хотел, то мога да ви помогна със съвет къде и как да се намери полезна информация. Или ако се чудите кои екскурзии задължително трябва да се направят и кои не, пак пишете.

И да се знае! Не продавам нищо, не вземам комисионни, не съм задължен на никой с нищо – споделям свои мнения и впечатления.

За връзка с мен:

Phone / Viber / WhatsApp: 0887606633

Messenger: https://www.facebook.com/peter.kondev

Share this post on:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *